- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 11,124
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Muğla'nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Ünlü'nün nezaket ziyaretine Erdoğan olumlu bir yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Okluk Cumhurbaşkanlığı Konukevi'nde cuma namazını eda etti. Namazın ardından konukevi çevresinde toplanan vatandaşlar ve il protokolü ile bir araya gelen Erdoğan, yoğun ilgiyle karşılaştı. Buluşmaya Muğla Valisi İdris Akbıyık, AK Parti milletvekilleri ve teşkilat mensupları da katılım sağladı.
Ziyaret sırasında Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de konukevine giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilçeye teşriflerinden dolayı hoş geldin dileklerini sundu. Görüşme esnasında Ünlü, Erdoğan'a herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu soruya karşılık olarak, "Kapımız açık, eğer gelmek istiyorsan" ifadelerini kullandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Protokol üyeleri ve bürokratların da hazır bulunduğu buluşma, samimi bir atmosferde gerçekleşti.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Başkan Erdoğan Muğla'da vatandaşlarla buluştu! Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ile dikkat çeken diyalog
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisiyle motorin fiyatlarında artış bekleniyor. 21 Ağustos itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel akaryakıt fiyatları yeniden düzenleniyor.
NATO, Hürmüz Boğazı'ndaki deniz trafiğinin güvenliğini sağlamak amacıyla genelkurmay başkanları düzeyinde bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmenin bir ittifak misyonu olmadığı ve yalnızca kolaylaştırıcı bir rol üstlenildiği vurgulandı.