Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sağdıç, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Sağdıç, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Kocaeli'de görev yapan Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sağdıç, 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evinde aniden rahatsızlanan Sağdıç, acil olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesine rağmen kurtarılamadı.
Merhum eğitimci için Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan Ayşe Hatunlar Camisi'nde bir tören düzenlendi. Öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Sağdıç, Darıca Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ile birlikte çok sayıda yakını katılarak ailesine taziyelerini iletti.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sağdıç son yolculuğuna uğurlandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Karmod, Moldova'daki orman işletmeleri için Kişinev çevresinde 10 farklı noktada depo konteyner kurulumu gerçekleştirdi. Toplam 60 üniteden oluşan projeyle saha ekipmanlarının güvenli bir şekilde depolanması hedefleniyor.