Neler yeni

Datça'da orman yangınlarına karşı sıkı denetim

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
9735ebaee09ad08b9ef6fadff86498ab385ee58652279385cdcbf7785241fc55.webp

Muğla'nın Datça ilçesinde artan kamp faaliyetleri nedeniyle orman yangını riski denetim altına alınıyor. Jandarma ve orman ekipleri, bölgedeki tatilcileri yangın güvenliği konusunda bilgilendiriyor.

Muğla'nın Datça ilçesinde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yoğunlaşan kamp hareketliliği, yetkilileri harekete geçirdi. Orman yangını riskinin artması üzerine Datça İlçe Jandarma Komutanlığı ile Orman İşletme Şefliği ekipleri ortak bir çalışma başlattı.

Sahil şeridi ve ormanlık alanlarda çadır veya karavanla konaklayan vatandaşlara yönelik yapılan kontrollerde, yangın güvenliği konusunda kritik uyarılar yapıldı. Ekipler, olası felaketlerin önüne geçmek amacıyla alınması gereken tedbirleri tek tek anlattı. Yetkililer, yangın riski taşıyan bölgelerdeki bu denetim faaliyetlerinin yaz sezonu boyunca kesintisiz bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Bölgedeki doğal güzellikleri korumak adına yürütülen bu çalışmalar, tatilcilerin bilinçlendirilmesini hedefliyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Datça'da sahil ve ormanlık alanlarda yangın denetimi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Şaziye Kutlu, Haluk Levent ile yaşadıkları süreçte büyük maddi kayıplar verdiklerini ve tehdit edildiklerini öne sürdü. Aile, 25 yılda 5 milyon dolar kaybettiklerini iddia ediyor.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda bir dönümlük alan zarar görürken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?