Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Denizli'de iki gündür kayıp olan Alzheimer hastası Behçet Bilgiç, ekiplerin yoğun aramaları sonucu dere yatağında bulundu. Bitkin haldeki yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 25 Ağustos tarihinden itibaren kendisinden haber alınamayan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Behçet Bilgiç için geniş çaplı arama çalışması başlatılmıştı. AFAD, polis, jandarma ve gönüllü ekiplerin katıldığı arama faaliyetlerine drone ve iz takip köpekleri de destek verdi.
Yapılan çalışmalar sonucunda Bilgiç, Göveçlik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Yıkalanı Deresi yakınlarında bulundu. Dere yatağına düşerek mahsur kaldığı tespit edilen yaşlı adam, ekipler tarafından bulunduğu bölgeden güvenli bir şekilde çıkarıldı. İki gün boyunca dışarıda kalan ve sıcak hava nedeniyle oldukça bitkin düştüğü gözlemlenen Bilgiç'e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından yaşlı adam, tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildi.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Denizli'de 2 gündür kayıp olarak aranıyordu: Dere yatağında bulundu!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İtalya'da düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden milli atıcı Buğra Selimzade, 10 metre havalı tabanca kategorisinde üçüncü oldu. Ortahisar Belediyesi sporcusu olan Selimzade, elde ettiği başarıyla bronz madalyayı Türkiye'ye kazandırdı.
Türk Eğitim Vakfı yetkilileri, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında odaya Eğitim Dostu Kurum Sertifikası takdim edildi.