Evine girmek için itfaiyeden yardım isteyen uzman çavuş Kasım Yurt, aracın kayması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hakkari'nin Derecik ilçesinde meydana gelen olayda, evinin anahtarını içeride unutan uzman çavuş Kasım Yurt, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri, Yurt'un 5'inci kattaki dairesine ulaşabilmesi için merdivenli araçla çalışma başlattı.
İtfaiye aracının merdiven sepetinin balkona tam olarak ulaşmaması üzerine Kasım Yurt, kendi imkanlarıyla aşağı inmeye çalıştı. Bu esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle kayan itfaiye aracı, Yurt'un duvar ile araç arasında sıkışmasına neden oldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Yurt'a ilk müdahaleyi yaptı.
Ambulansla Derecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kasım Yurt, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yaşanan trajik olayın ardından yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Uzman çavuşun vefatı, bölgede büyük üzüntüye yol açtı.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Uzman çavuşun feci ölümü: Evine girmek için itfaiyeden yardım istemişti
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Lukaku, UEFA listesinde yer almamasına rağmen Lyon maçına yetişmek için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyet, oyuncunun durumuna göre kadro değişikliği hakkını kullanabilir.