Neler yeni

Devlet korumasındaki 258 genç üniversiteli oldu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
760f95b831a737c71051dfe6bcf9ed4ca8783be1b6e7c88f18061398f1c672bc.webp

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı himayesinde büyüyen 258 genç, üniversite sınavında başarı göstererek yerleşmeye hak kazandı. Başarılı öğrenciler arasında ilk 10 bine girenler de bulunuyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet koruması altında yetişen gençlerin akademik başarılarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, bu yıl devletin desteği ve koruyucu ailelerin katkılarıyla büyüyen 258 gencin üniversite eğitimine adım attığını duyurdu.

Gençlerin elde ettiği başarıya dikkat çeken Göktaş, öğrencilerden 7'sinin sınavda ilk 10 binlik dilime girerek önemli bir derece elde ettiğini belirtti. Bakanlık, devlet himayesindeki gençlerin eğitim hayatlarını desteklemeye devam ediyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Devlet korumasındaki 258 genç üniversiteye yerleşti

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

19 Ağustos 2026 tarihli Şans Topu çekilişi için hazırlıklar tamamlandı. Çekilişin akşam saatlerinde yapılması planlanıyor.

Meta'nın sosyal medya platformları üzerinden çocukları kasten bağımlı hale getirdiği iddiasıyla ABD'de tarihi bir dava süreci başladı. Başsavcılık, şirketin ürünlerinin tehlikeli olduğunu bildiği halde kamuoyunu yanılttığını savunuyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?