Neler yeni

Didim'de Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
3263345e3925c73db002ca3fce2e971a0852c4841a2c26e700842ad526acd75c.webp

Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 100 milyon lira değerinde sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında Fevzipaşa Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan baskında, bir yapının sentetik hap imalathanesine dönüştürüldüğü tespit edildi.

Gerçekleştirilen aramalarda 1 milyon 210 bin adet sentetik ecza hapı, 95 kilogram ham madde ve profesyonel bir kapsül dolum makinesi ele geçirildi. Yetkililer, ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile üretim ekipmanlarının toplam piyasa değerinin yaklaşık 100 milyon Türk Lirası olduğunu açıkladı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden B.B., L.B., C.B. ve R.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. Bir diğer şüpheli S.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürüttüğü takipli narkotik faaliyetlerinin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Aydın'da 100 milyonluk uyuşturucu operasyonunda 4 kişi daha tutuklandı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Maltepe'de iki kardeş arasındaki tartışma, bıçaklı kavgaya dönüşerek birinin ölümüne neden oldu. Olay sonrası polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?