Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 100 milyon lira değerinde sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında Fevzipaşa Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan baskında, bir yapının sentetik hap imalathanesine dönüştürüldüğü tespit edildi.
Gerçekleştirilen aramalarda 1 milyon 210 bin adet sentetik ecza hapı, 95 kilogram ham madde ve profesyonel bir kapsül dolum makinesi ele geçirildi. Yetkililer, ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile üretim ekipmanlarının toplam piyasa değerinin yaklaşık 100 milyon Türk Lirası olduğunu açıkladı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden B.B., L.B., C.B. ve R.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. Bir diğer şüpheli S.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürüttüğü takipli narkotik faaliyetlerinin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Aydın'da 100 milyonluk uyuşturucu operasyonunda 4 kişi daha tutuklandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Maltepe'de iki kardeş arasındaki tartışma, bıçaklı kavgaya dönüşerek birinin ölümüne neden oldu. Olay sonrası polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.