Neler yeni

Dijital Çağın Saklı Cennetleri: Sizin Gözden Kaçmayan Efsaneleriniz Neler?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
1-a3abd9175330b5cc655fcc5b0f59dc2a.jpg

Selam millet! Biliyorum hepiniz benim gibi haftada bilmem kaç dizi bitirip, boş zamanında filmden filme koşan tiplersiniz. Eskiden sinemaya gitmek ya da DVD/Blu-ray toplamak bir ritüeldi, şimdi evde pıt diye açıyoruz istediğimizi. E hal böyle olunca, o kadar içerik arasında bazen müthiş şeyler gözden kaçıyor, ya da yıllar sonra "ulan bu neymiş ya!" dediğimiz kült yapımları tekrar keşfediyoruz.

Ben son zamanlarda Disney+'ta eskiden izlediğim ama adını bile unuttuğum bir animasyonu tekrar keşfettim, çocukluğuma döndüm resmen! Ya da Netflix'te öneriler arasında gezerken, hiçbir yerde duymadığım ama konusuyla beni içine çeken öyle dizilere denk geldim ki, "iyi ki var bu platformlar" dedim. Siz de böyle gözden kaçtığını düşündüğünüz, ama bence herkesin izlemesi gereken diziler, filmler veya böyle yıllar sonra "vay be" dediğiniz kült yapımlar keşfettiniz mi?

Hadi bakalım, sohbeti şenlendirelim:
Sizlerin bu dijital deryada gözden kaçtığını düşündüğünüz, ama "kesinlikle izlenmeli" dediğiniz o gizli mücevherler neler?
Ya da eskilerden, belki unuttuğumuz ama platformlarda tekrar karşımıza çıkınca "işte bu!" dediğimiz kült bir eser var mı listelerinizde?
Sizce bu platformlar sayesinde sinema salonlarının o eşsiz atmosferinin yerini tutan, bizi ekrana kilitleyen o "sürükleyici hikaye" hangisiydi?

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?