Neler yeni

🏖️ Dijital Göçebe (Digital Nomad) Vizeleri Veren Ülkeler Ve Güncel Şartlar

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
egitim.png

Sadece Bir Laptopla Dünyayı Gezerek Yasal Yaşama Ve Çalışma İzni Almanın Formülleri

Geleneksel turistik vizelerin 30-90 günlük kısıtlamalarından bıkan uzaktan çalışanlar için dünya ülkeleri arka arkaya yeni nesil vize türleri çıkarmaya başladı: Dijital Göçebe Vizeleri (Digital Nomad Visa). Bu vize, belirli bir gelir şartını sağlayan bağımsız profesyonellere, ülkede 1 ila 3 yıl arası yasal kalma ve oturma izni tanıyor.

🇪🇺 Avrupa Ve Global Pazardaki En Popüler Göçebe Rotaları

Portekiz Ve İspanya (Avrupa Kapısı): Aylık belirli bir minimum gelir şartını (Genellikle 3000-3500 Euro arası) banka dökümleriyle kanıtlayan freelancer veya remote çalışanlara Schengen bölgesinde serbest dolaşım ve oturum hakkı sunar.
Bütçe Dostu Alternatifler (Bali, Malezya, Yunanistan): Yaşam maliyetlerinin düşük olduğu, internet altyapısı güçlü sahil kasabalarında, yerel vergilere takılmadan uzun süreli yasal konaklama imkanları dijital göçebelerin gözdesidir.

❓ Bir Laptopla Dünyayı Gezerek Çalışma (Digital Nomad) Hayaliniz Var Mı? Sizce En İdeal Ülke Hangisi?

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?