- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 31,706
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Uzun süredir Bodrum'da yaşayan oyuncu Dilara Aksüyek, kışlık alışveriş için İstanbul'a döndü. Nişantaşı'nda görüntülenen Aksüyek, vaktini spor yaparak değerlendirdiğini belirtti.
Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren oyuncu Dilara Aksüyek, İstanbul'a dönüş yaptı. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Aksüyek, yaklaşık sekiz aydır Bodrum'da olduğunu ve bu süreçte hem tatil yapıp hem de çalıştığını dile getirdi. İstanbul'u özlediğini belirten ünlü oyuncu, şehirdeki vaktini ağırlıklı olarak spor yaparak geçirdiğini ifade etti.
Alışveriş turuna çıkan Aksüyek, gardırobunda kışlık kıyafet eksiği olduğunu belirterek eksiklerini tamamlamak istediğini söyledi. Alışveriş tarzına dair de konuşan oyuncu, hızlı karar verdiğini ve kıyafetleri denemeden de alabildiğini belirtti. Keyifli halleriyle dikkat çeken Aksüyek, kendisini tanıyan hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Filiz Taçbaş, İzmir'deki çiftliğinde zeytinyağı üretimine yöneldi. Hasat dönemine giren Taçbaş, çalışmalarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.
Itır Esen ve Engin Aykanat'ın düğününe katılan Serdar Ortaç, Aslıhan Malbora'ya yönelttiği soruyla dikkat çekti. Çağatay Ulusoy'un da yer aldığı gecede yaşanan anlar sosyal medyada gündem oldu.
Anne olmaya hazırlanan Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar, Emir Ersoy'un yaş günü partisinde bir araya geldi. İkili, eşleriyle birlikte objektiflere poz verdi.