Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Ergin Ataman ile yollarını ayırma sürecini değerlendirdi. Giannakopoulos, bu kararı almanın kendisi için oldukça zor olduğunu ifade etti.
Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, başantrenör Ergin Ataman ile yolların ayrılmasının ardından duygusal bir açıklama yaptı. Ataman'ı sadece profesyonel bir antrenör olarak değil, aynı zamanda yakın bir dostu olarak gördüğünü vurgulayan Giannakopoulos, ayrılık kararını tebliğ ettiği günün basketbol kariyerindeki en zor anlardan biri olduğunu belirtti.
Giannakopoulos, Ataman ile benzer bir ruh yapısına ve inançlara sahip olduklarını ifade ederek, sezon boyunca kendisine gelen eleştirilere rağmen Ataman'a olan güvenini koruduğunu dile getirdi. Başkan, "Ergin'i seviyordum, seviyorum ve sonsuza kadar seveceğim" ifadelerini kullanarak aralarındaki bağın gücüne dikkat çekti.
Ayrılık sürecinin iş dünyası açısından gerekli bir adım olduğunu savunan Giannakopoulos, Ataman'ın takım, taraftarlar ve soyunma odası ile kurduğu güçlü bağın kararı daha da zorlaştırdığını vurguladı. Sezon içerisinde Ataman'ı görevden alması yönünde kendisine yapılan baskılara rağmen bu kararı almadığını belirten başkan, günün sonunda kulübün geleceği için en doğru kararı verdiğine inandığını sözlerine ekledi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Fenerbahçe, forvet transferi için Romelu Lukaku ile görüşmelerini hızlandırdı. Napoli'nin bonservis bedelinde indirime gitmesiyle süreç olumlu bir aşamaya taşınırken, Gabriel Jesus ismi de gündeme geldi.
UEFA, AFC ve CONCACAF, FIFA Başkanı Infantino'nun yönetim tarzını sert bir dille eleştirdi. Ortak açıklamada futbolun şahıslara ait olmadığı ve liderliğin bir hizmet görevi olduğu vurgulandı.