Neler yeni

Diyarbakır'da trafik kazası: 2 can kaybı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
ced7ed239b363aaaa073c4dcb8ebb3228e2f372af2910d87ba2893d5283740c3.webp

Diyarbakır-Çınar kara yolunda meydana gelen trafik kazasında bir minibüs traktöre çarptı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi yaralandı.

Diyarbakır-Çınar kara yolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu minibüsü aynı yönde ilerleyen kavun yüklü traktöre arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle devrilen minibüste bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralanan 6 kişi, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme çalışmaları devam ediyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Haber spikeri Erhan Çelik'in eşi Op. Dr. Özlem Gültekin hayatını kaybetti. Gültekin'in cenazesi İzmir'de toprağa verildi.

Giresun'da gece saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar sel ve taşkınlara neden oldu. Keşap ilçesinde sele kapılan iki kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

ABD yönetimi, ulusal güvenlik gerekçesiyle İHA ve bileşenlerinin ithalatına yönelik yeni gümrük vergisi düzenlemelerini duyurdu. 3 Eylül'de yürürlüğe girecek kararla yerli üretimin desteklenmesi hedefleniyor.

Afganistan'da Taliban iktidarının beşinci yılı geride kalırken ülke ağır bir insani kriz ve hak ihlalleriyle karşı karşıya. Uluslararası toplumun tanımadığı yönetim, kadınların eğitim ve çalışma haklarını kısıtlamaya devam ediyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?