Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, doğal gaz dağıtım hizmetlerini iyileştirmek amacıyla hazırladığı taslağı görüşe açtı. Düzenleme, sektörde güvenli işletmecilik ve uygulama birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğal gaz dağıtım sektöründeki hizmet kalitesini ve güvenlik standartlarını yükseltmek için harekete geçti. Kurum tarafından hazırlanan yeni düzenleme taslağı, sektördeki işletmecilik uygulamalarını daha güvenli hale getirmeyi ve uygulama birliğini sağlamayı hedefliyor.
Söz konusu taslak metin, ilgili kurum ve kuruluşların yanı sıra kamuoyunun değerlendirmesine sunuldu. EPDK, bu adımla doğal gaz dağıtım süreçlerinde daha verimli ve güvenli bir altyapı oluşturmayı amaçlıyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
EPDK doğal gaz dağıtımında güvenlik ve hizmet standartlarını güçlendirecek
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kınalıada'da düzenlenen 5. Navasartyan Yaz Festivali, spor müsabakaları ve kültürel etkinliklerle üç gün boyunca renkli anlara sahne oldu. Etkinlikte barış ve kardeşlik mesajları öne çıktı.
Sodexo, Fransa'daki operasyonlarını yeniden yapılandırma kararı aldı. Şirket, bu süreçte toplam 1097 pozisyonu kapatacağını duyurdu.