Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon ve Giresun çevrelerinde beklenen kuvvetli yağışlara karşı uyarıda bulundu. Bölge halkının sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz bölgesi için kritik bir uyarı yayımladı. Yapılan açıklamaya göre, Trabzon ve Giresun'un doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisini artıracağı öngörülüyor.
Yetkililer, bölgede yaşanabilecek ani sel, su baskını ve yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Ayrıca kuvvetli yağışların ulaşımda aksamalara yol açabileceği belirtilerek, sürücülerin ve bölge sakinlerinin tedbirli davranmaları gerektiği vurgulandı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Akçaabat Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulların bahçelerinde kapsamlı bir bakım ve düzenleme çalışması başlattı. Belediye ekipleri, öğrencilerin daha güvenli ve temiz bir ortamda eğitim alabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
TİSAD Başkanı Murat Çavga, Trabzon Sanatevi'nin sadece bir bina olmadığını belirterek kurumun korunması gerektiğini vurguladı. Çavga, Kent Konseyi'ni de sanat kurumuna yeterli desteği vermediği gerekçesiyle eleştirdi.
Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk dört kişi yaralandı. Yaralıların hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.