Dominik Livakovic'in Barcelona'ya transferinde detaylar netleşti

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
9,631
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
a50701655c2945f2fb427cc9c7939af0ba3e9bd5597c8a345c05aea98cfa075d.webp


Fenerbahçe, kaleci Dominik Livakovic'in transferi için Barcelona ile el sıkıştı. Hırvat kaleci, bu sezon Dinamo Zagreb'de kiralık olarak forma giyecek.

Fenerbahçe'nin kadrosunda düşünmediği Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in kariyerinde yeni bir sayfa açılıyor. Hırvat basınında yer alan bilgilere göre, Fenerbahçe ve Barcelona yönetimi, tecrübeli eldivenin transferi konusunda anlaşmaya vardı. Katalan ekibinin bu transfer için sarı-lacivertli kulübe 3 milyon euro net bonservis bedeli ödeyeceği, anlaşmada ayrıca çeşitli bonus maddelerinin de yer aldığı belirtildi.

Barcelona'nın mevcut kaleci rotasyonunda Joan Garcia ve Wojciech Szczęsny'i tercih etmesi nedeniyle, Livakovic'in bu sezonu kiralık olarak Dinamo Zagreb'de geçirmesi kararlaştırıldı. Hırvat ekibinin, daha önce de kadrosuna katmak istediği ancak bonservis bedelinde uzlaşamadığı eski oyuncusunu yeniden bünyesine katacağı ifade ediliyor. Szczęsny'nin sezon sonunda takımdan ayrılmasının ardından ise Livakovic'in 2027-2028 sezonu itibarıyla Barcelona'nın ikinci kalecisi olarak görev yapması planlanıyor.

Transferin perde arkasında ise menajer Andy Bara'nın önemli bir rol üstlendiği vurgulanıyor. Bara ile Barcelona Başkanı Joan Laporte arasındaki yakın ilişkinin, taraflar için avantajlı bir sürecin önünü açtığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin kadro planlamasında yer almayan Livakovic, böylece kariyerine Avrupa'nın dev kulüplerinden birinde devam etme fırsatı yakaladı. Hırvat medyasında büyük yankı uyandıran bu hamle, hem oyuncunun hem de kulüplerin beklentilerini karşılayan bir strateji olarak değerlendiriliyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Barcelona'ya transfer oluyor, ama orada oynamayacak! Livakovic transferinin perde arkası ve Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis ortaya çıktı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Erzurumspor, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Elisha Owusu'yu kadrosuna kattığını duyurdu. Oyuncu, yeni takımı için mücadele etmeye hazır olduğunu ifade etti.
 

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

📊 Günlük haberleri en çok hangi platformdan takip ediyorsunuz?

  • Sosyal Medya (X / Instagram)

  • Haber Siteleri / TV

  • Forumlar ve Sözlükler

  • YouTube / Podcast


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

  • Güncel Gündem & Haberler

  • Teknoloji & Yapay Zeka

  • Bilim, Kültür & Tarih

  • Eğlence, Magazin & Yaşam


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst