Neler yeni

Doyfarm'da Üretim Standartları ve Kalite Süreçleri

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
28a82eb03c41ed4112bae0989185056314f3e338bdc17f84bc66dd0205de5a6b.webp

Doyfarm, Şenpiliç'ten sağladığı hammaddelerle yüksek standartlarda üretim gerçekleştiriyor. Tesisler, uluslararası kalite ve gıda güvenliği sertifikalarıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Doyfarm, Şenpiliç'ten temin ettiği piliç eti hammaddelerini işleyerek katma değerli gıda ürünlerine dönüştürüyor. Şirket, üretim süreçlerinde kalite ve güvenliği ön planda tutarak faaliyetlerini yürütüyor.

Üretim tesisleri TS EN ISO 9001, TS EN ISO 14001 ve TS ISO 45001 belgelerine sahip olan Doyfarm, operasyonlarını titizlikle yönetiyor. Ayrıca HACCP, FSSC 22000 ve Helal Üretim kriterlerine tam uyum sağlanıyor. Doyfarm Kalite Güvence Direktörü Savaş Ceylanlı, süreçlerin belirlenen yüksek standartlar çerçevesinde devam ettiğini belirtiyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

"Gıda sektöründe güven üretimin her anında yeniden kazanılan bir sorumluluk"

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2027-2029 yıllarını kapsayan yeni Orta Vadeli Program'ın detaylarının 6 Eylül'de kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı. Program, Türkiye ekonomisinin gelecek üç yıllık makroekonomik hedeflerini ve yapısal reform gündemini belirleyecek.

Pegasus Hava Yolları, teknik ve operasyonel gerekçelerle iptal edilen gece Rusya seferlerinin ardından uçuşların normale döndüğünü duyurdu. Şirket, mağdur olan yolcular için ek seferler düzenleneceğini belirtti.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?