- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 11,790
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ünlü şarkıcı Dua Lipa, 31. yaş gününü kutlamak için kardeşleriyle birlikte İspanya'nın Ibiza adasına gitti. Yat gezintisi sırasında keyifli anlar yaşayan Lipa, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 31. yaş gününü kutlamak amacıyla çıktığı tatilde objektiflere yansıdı. Kutlamalara erken başlayan ünlü isim, tatil rotası olarak İspanya'nın popüler adası Ibiza'yı tercih etti. Dua Lipa'ya bu keyifli tatilde kız kardeşi Rina ve erkek kardeşi Gjin Lipa eşlik etti.
Tatilin bir bölümünü yat gezintisiyle değerlendiren kardeşler, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Yatın güvertesinden serin sulara atlayan Dua Lipa, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Şarkıcının denize girdiği anlarda kardeşi Rina, Lipa'nın fotoğraflarını çekti. İkili, deniz keyfinin ardından teknede fotoğrafları inceleyerek sosyal medya paylaşımları için seçim yaptı.
Gezintinin ardından karaya çıkan Dua Lipa, bikinisiyle uyumlu bir mini etek giyerek yemek yemek üzere kumsaldan ayrıldı. Tatilinden kareleri sosyal medya hesabında paylaşan şarkıcı, Ibiza'nın en sevdiği yerlerden biri olduğunu ifade etti. Dua Lipa, bu tatil öncesinde İtalya'da da bir süre vakit geçirmişti. Şarkıcının İtalya ziyareti, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen evlilik süreçlerinin ardından gelmesiyle de dikkat çekti. Dua Lipa, sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderilerle takipçilerine tatilinden kesitler sunmaya devam ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İsrail cezaevlerinde 45 yıl geçiren Nail El-Bergusi, tahliyesinin ardından yaşadığı ağır koşulları ve sistematik işkence iddialarını paylaştı. Türkiye'ye sığınan Bergusi, ailesiyle buluşabilmek için yetkililerden yardım talep etti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KOSGEB aracılığıyla yürütülen Kapasite Geliştirme Destek Programı'nın yeni dönem başvurularının açıldığını duyurdu. Program kapsamında işletmelere 30 milyon TL'ye varan finansman ve kefalet imkanları sunuluyor.