Mert Öztürk, Dubai seyahati sırasında 24 karat altın içeren bir cappuccino içerek dikkatleri üzerine çekti. Şehrin lüks tüketim alışkanlıklarını inceleyen Öztürk, altın pazarında da gözlemlerde bulundu.
Sıra dışı lezzetleri keşfetmesiyle tanınan Mert Öztürk, Dubai'de gerçekleştirdiği yeni deneyimiyle gündeme geldi. Daha önce farklı coğrafyalarda akrep ve yılan derisi gibi alışılmadık ürünleri tadan Öztürk, bu kez Dubai'nin lüks atmosferinde 24 karat altın içeren bir cappuccino içti. Programın en çok konuşulan anlarından biri olan bu tadım, bölgedeki sıra dışı tüketim kültürünü de gözler önüne serdi.
Dubai'nin dünyaca ünlü altın pazarını da ziyaret eden Öztürk, buradaki ticaret faaliyetlerini yerinde inceledi. Şehrin lüks sahillerinde Türk vatandaşlarıyla bir araya gelerek bölgedeki yaşam tarzı üzerine sohbet eden Öztürk, izleyicilere Dubai'nin ihtişamlı yönlerini aktarmaya devam ediyor. Öztürk'ün sıra dışı keşifleri, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İspanyol ekibi Atletico Madrid, Tottenham'ın başarılı savunma oyuncusu Cristian Romero ile uzun süreli bir sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki futbolcu, 2031 yılına kadar Madrid temsilcisinin formasını giyecek.
Paris Saint-Germain, İspanyol golcü Ferran Torres ile uzun süreli bir sözleşme imzaladığını duyurdu. 26 yaşındaki oyuncu kariyerine Fransa'da devam edecek.
Ordu Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde denize girilmesini yasakladı. Kararın boğulma vakalarını önlemek amacıyla alındığı belirtildi.