Neler yeni

E-Okul'a Neler Oluyor? Son Günlerde Erişilemiyor mu?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selam arkadaşlar, son günlerde e-Okul'a girmeye çalışanlar benim gibi sorun yaşıyor mu? Özellikle karne dönemine yaklaştığımız şu günlerde notları ve devamsızlıkları kontrol etmek için sisteme girmek iyice zorlaştı. Birkaç gündür sayfalar ya çok yavaş açılıyor ya da hiç yüklenmiyor. Bu durum sadece bende mi var, yoksa genel bir problem mi merak ediyorum. Milliyet'in haberine göre, karnelerin alınmasına kısa bir süre kala milyonlarca öğrenci ve veli e-Okul VBS sistemine yöneliyor, bu da yoğunluğa neden olabilir.

Bazı kaynaklar, 18 Kasım 2025 Salı günü yaşanan büyük bir global internet altyapısı (Cloudflare) kesintisi nedeniyle E-Okul dahil birçok popüler site ve uygulamanın dünya çapında erişilemez hale geldiğini belirtmişti. Ancak bu durumun 6 Ocak 2026 Salı akşamı da devam ettiğini görüyoruz. Haberler.com'un aktardığına göre, 2025-2026 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona yaklaşırken E-Okul platformunda erişim problemleri yaşanmış. Öğretmenlerin not girişlerinin yoğunlaşması da sistemi yavaşlatmış olabilir.

Şu ana kadar e-Okul'un tamamen çöktüğüne dair resmi bir açıklama yapılmadı, ancak yaşanan aksaklıkların geçici olduğu düşünülüyor. Yetkililerin bu erişim sorununu kısa sürede gidermesi bekleniyor. Sosyal medyada da birçok öğrenci ve veli, "E-Okul veli bilgilendirme sistemi uzun süredir açılmıyor" veya "E-Okul saatlerdir girişe izin vermiyor" gibi yorumlarla şikayetlerini dile getiriyor. Bu durum, özellikle notlarını merak eden veya devamsızlıklarını kontrol etmek isteyen öğrenciler için can sıkıcı olabiliyor. 😥

Sizler de e-Okul'a girerken benzer sorunlar yaşadınız mı? Bu durum sizi nasıl etkiledi? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?