Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Gunay Imanzade tarafından geliştirilen Metatesk, eğitim süreçlerini etkileşimli 3D sanal sınıflara taşıyor. Platform, öğrencilerin bilimsel kavramları deneyimleyerek öğrenmesine olanak tanıyor.
Eğitim dünyasında dijitalleşme, Metatesk girişimi ile yeni bir boyut kazanıyor. Gunay Imanzade tarafından geliştirilen bu platform, geleneksel sınıf ortamını etkileşimli 3D sanal sınıflara dönüştürüyor. Öğrenciler ve öğretmenler, karmaşık bilimsel kavramları teorik anlatımların ötesine geçerek bizzat deneyimleme fırsatı buluyor.
Platformun sunduğu imkanları değerlendiren öğrenci Melisa Yıldız, bu yaklaşımın öğrenme sürecini kökten değiştirdiğini ifade ediyor. Yıldız, öğrencilerin pasif dinleyiciler olmaktan çıkıp dersin aktif bir parçası haline geldiğini vurguluyor. Öte yandan şirket, Another Mind adlı araştırma laboratuvarı aracılığıyla yapay zekâ teknolojilerinin karar verme süreçlerini ve yanıt mekanizmalarını bilimsel olarak incelemeye devam ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Sanal sınıf: Eğitim dünyasını 3D ortama taşıyan girişim
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eksim Holding'in 40. yıl dönümü kutlamalarına katılarak bir sergi açılışı gerçekleştirdi. Konuşmasında holdingin kurucularını anan Erdoğan, geçmişe sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.
Silivri açıklarında meydana gelen gemi kazasında kaybolan aşçıbaşı Abdülbaki Mirzaoğlu'nun ailesi, arama kurtarma çalışmalarından gelecek iyi bir haberi bekliyor. Emekliliğine kısa süre kalan denizcinin yakınları, olay yerindeki bekleyişlerini sürdürüyor.