- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 9,631
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul'da görülen davada sanıklar kamera bantlama iddialarına ilişkin savunmalarını sundu. Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan iddianamede ise yüksek hapis cezaları talep ediliyor.
İstanbul'da devam eden hukuki süreçte, Ekrem İmamoğlu hakkında 11 Kasım 2025 tarihinde hazırlanan 3 bin 809 sayfalık iddianame mahkemeye sunuldu. İddianamede İmamoğlu için 828 yıl 2 aydan 2 bin 352 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
Duruşma kapsamında tutuksuz yargılanan sanıklar Emre Manav ve Özgür Türkmen savunmalarını gerçekleştirdi. Oteldeki kamera bantlama işlemini kabul eden Özgür Türkmen, bu eylemin kasti olmadığını savundu. Türkmen, söz konusu uygulamanın kendisinden önce de ekip tarafından yapıldığını öne sürdü.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İBB davasında "Kamera bantlama" sorusu! Ekrem İmamoğlu'nu böyle savundu: Bu uygulama hep yapılıyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul Şişli'de çevreye yayılan kötü kokular üzerine girilen metruk binada bir erkek cesedi bulundu. Emniyet birimleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Milletvekili Melih Meriç'e düzenlenen bıçaklı saldırı sonrası yürütülen soruşturma derinleşiyor. Yeni Parti İl Başkanı Erhan Deniz Güngen, şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere emniyete çağrıldı.