Neler yeni

Endonezya'da Şiddetli Deprem ve Tsunami Alarmı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
5,476
Tepkime puanı
0
Puanları
0
a2672ee85051802f8cc2e6f69fc27e156542a307566e1123e5eca92ae63660be.webp


Endonezya'da meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası tsunami uyarısı verildi. Sarsıntı sonrası artçılar kaydedilirken can kaybı bildirilmedi.

Endonezya'da yerin 10 kilometre derinliğinde 7,7 büyüklüğünde şiddetli bir deprem kaydedildi. Sarsıntının ardından yetkililer tarafından bölge genelinde tsunami riski nedeniyle uyarılar yayımlandı.

Ana depremi takip eden süreçte, büyüklükleri 5,6 ile 6,1 arasında değişen artçı sarsıntılar yaşandı. İlk belirlemelere göre, meydana gelen doğal afet sonucunda herhangi bir can kaybı veya maddi hasar raporu henüz paylaşılmadı.

2 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Endonezya’da 7,7 büyüklüğünde deprem… Tsunami uyarısı yapıldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Filistinli çiftçilerin temel su kaynağı yerleşimciler tarafından antik bir havuza yönlendirildi. İsrail bakanı projeye bir milyon dolar ayırdı.

ABD yetkilileri, İran’a yönelik yeni ekonomik yaptırımlar ve deniz ablukası planlarını duyurdu. Bu adımların temel amacı, bölgedeki enerji fiyatalarını kontrol altında tutmak ve baskıyı artırmak.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst