Neler yeni

Enerjisa'ya EBRD'den Büyük Yatırım Desteği

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ad4de61c9b1d7090d10de724e37688b5615c2cbf6e9b1173818ca5c29adaf5e8.webp

Enerjisa Enerji, elektrik dağıtım şebekelerini modernize etmek amacıyla EBRD'den 207 milyon dolarlık finansman sağladı. Bu kredi, Avrupa Birliği'nin EFSD+ programı kapsamında sektördeki ilk destek olma özelliğini taşıyor.

Enerjisa Enerji, elektrik dağıtım altyapısını güçlendirmek için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile önemli bir finansman anlaşmasına imza attı. Şirket, 207 milyon dolar karşılığı Türk lirası tutarında kredi temin etti.

Yedi yıl vadeli olarak sağlanan bu kaynak, elektrik dağıtım şebekelerinin modernizasyonu için kullanılacak. Söz konusu finansman, Avrupa Birliği'nin EFSD+ garanti programı çerçevesinde elektrik dağıtım sektörüne verilen ilk destek olarak kayıtlara geçti. Bu yatırımın, enerji altyapısının verimliliğini artırması hedefleniyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

EBRD’den Enerjisa Enerji'ye 207 milyon dolarlık kredi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

DenizBank, Asya Altyapı Yatırım Bankası ile iş birliği yaparak 100 milyon dolarlık yeşil tahvil ihracı gerçekleştirdi. Banka, sürdürülebilir finansman hedefleri doğrultusunda uluslararası piyasalardaki etkinliğini artırmaya devam ediyor.

Ticaret Bakanlığı, indirimli satış reklamlarına yönelik kapsamlı bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Yeni kurallar, fiyat belirleme yöntemlerinden ceza miktarlarına kadar birçok alanı yeniden düzenliyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?