Neler yeni

Erdoğan, 14 Ağustos'ta Tarihi Konuşma Yapacak

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
de9f14dfae0178cbbb1e485220290f4ee6ee1e16a760974e97e0c728cd2f40b2.webp

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kanunun 467 oyla geçtiğini ve terörle mücadelede yeni bir adım olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Ağustos'ta Ankara Millet Bahçesi'nde konuşma yapacak ve parti 25. yıl kutlamasını gerçekleştirecek.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM Genel Kurulu'nda 467 oyla kabul edilen yeni kanunun terör örgütlerinin tasfiyesi ve silah bırakması için yasal bir çerçeve oluşturduğunu vurguladı.

Bu yasal düzenleme, "Terörsüz Türkiye ve Terörsüz Bölge" hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak nitelendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Ağustos'ta Ankara Millet Bahçesi'nde tarihî bir konuşma yapacağını duyurdu.

Konuşma, partinin kuruluş yıldönümünde gerçekleştirilecek 25. yıl kutlaması ve görsel şölene eşlik edecek.

Erdoğan'ın bu konuşması, cumhuriyet tarihinin önemli konuşmalarından biri olarak nitelendiriliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?