Neler yeni

Erdoğan, şehit yakınları ve gazilerle terörsüz Türkiye hedefini değerlendirdi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
5,377
Tepkime puanı
0
Puanları
0
a2b896ff48e1610fb3edd2f58f190722758e4d575da9d1f428c7741fd8d66118.webp


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Toplantıda terör gazisi Lokman Aylar, terörsüz Türkiye vizyonunun önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit yakınları ve gazilerle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının odak noktası, terörsüz bir Türkiye hedefiydi. Terör gazisi Lokman Aylar, bu görüşmede Cumhurbaşkanının şehit ailelerine ve gazilere gösterdiği hassasiyeti bir kez daha gözlemlediklerini belirtti. Ayrıca, terörsüz Türkiye vizyonunun ülke için kritik bir öncelik olduğunu vurguladı.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Kırıkkale'de bir araç aydınlatma direğine çarpıp takla attı. Olayda bir kişi yaşamını yitirirken iki kişi yaralandı.

Bosphorus Diplomasi Forumu 2026, gençlerin düzenlediği bir etkinlik olarak İstanbul’da gerçekleşti. 33 şehirden 107 okuldan 30 milletten genç, enerji dışa bağımlılığı hedefi üzerine Bakan Bayraktar’a sorular yöneltti.

Kırıkkale'de kontrolden çıkan bir otomobilin telefon direğine çarpıp devrilmesi sonucu 17 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan iki kişi hastaneye sevk edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde sosyal konut projelerinin satış rakamları beklentilerin çok altında kalırken, kooperatif usulsüzlüğü davası da güven krizine yol açıyor. Belediye meclisinde alınan kararlar ise partiler arasında tartışmalı bir sürece dönüştü.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst