- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 10,824
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak Erzurumspor FK - Galatasaray maçında görev alacak hakemler açıklandı. VAR koltuğunda Bülent Birincioğlu oturacak.
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Erzurumspor FK ile Galatasaray arasında oynanacak müsabakanın hakem kadrosu duyuruldu. Karşılaşmada düdük çalacak isim Çağdaş Altay olacak.
Erzurumspor FK - Galatasaray maçında VAR hakemi olarak Bülent Birincioğlu görev yapacak. Birincioğlu'na AVAR'da Suat Göz eşlik edecek. Maçın yardımcı hakemleri Bersan Duran ve Selim Şenöz olurken, dördüncü hakem Melih Aldemir olarak belirlendi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Erzurumspor FK - Galatasaray maçının VAR’ı açıklandı!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, kulübün transfer stratejisini ve genç oyunculara verdikleri önemi değerlendirdi. Sarı-kırmızılı ekip, kadrosuna yeni bir sol bek katarken bazı genç oyuncularını kiralık gönderdi.
Erzurumspor FK ve Galatasaray, Kazım Karabekir Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde her iki takımın da eksik ve form durumları dikkat çekiyor.