Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Esenyurt Belediyesi, yeni eğitim dönemi öncesinde 28 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Yardımlar ilkokul öğrencileri ve kreş çocuklarını kapsıyor.
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde belediye yönetimi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kapsamlı bir destek çalışması başlattı. Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında, toplam 28 bin öğrenciye kırtasiye setleri ulaştırıldı.
Dağıtılan setler arasında ilkokul birinci sınıfa başlayan 16 bin 251 öğrencinin yanı sıra, belediyeye bağlı 12 kreşte eğitim gören yaklaşık 1000 çocuk da yer aldı. Hazırlanan kırtasiye malzemeleri doğrudan okullara teslim edildi. Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, öğrencilere yeni dönem için başarı dileklerini ileterek eğitime verilen desteğin süreceğini vurguladı. Bu çalışma ile ilçe genelindeki öğrencilerin eğitim materyallerine erişiminin kolaylaştırılması hedefleniyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Esenyurt Belediyesinden 28 bin öğrenciye kırtasiye desteği
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kahramanmaraş'ta gerçekleşen okul saldırısıyla ilgili davada mahkeme yeni bir tutuklama kararı aldı. Sanıklar hakkında ağır hapis cezaları talep ediliyor.
5 Eylül Cumartesi günü hem Türkiye'de hem de Avrupa liglerinde çok sayıda önemli futbol karşılaşması futbolseverlerle buluşuyor. Günün öne çıkan mücadelesi ise Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi olacak.