Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Fransa ve İngiltere'nin eski diplomatları, Filistin'de uluslararası hukukun uygulanması için hükümetlerine çağrıda bulundu. Diplomatlar, ülkelerinin bu konuda ortak bir tutum sergilemesini istedi.
Fransa ve İngiltere'de görev yapmış eski büyükelçiler ile konsoloslar, Filistin topraklarında uluslararası hukuka uyulması için harekete geçilmesi gerektiğini belirtti. Diplomatlar, kendi ülkelerinin bu konuda birlikte adım atması için ortak bir çağrı yayınladı.
Uluslararası hukuk kurallarının gözetilmesini talep eden eski diplomatlar, hükümetlerinin Filistin meselesinde daha aktif ve uyumlu bir politika izlemesi gerektiğini vurguladı.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Eski Fransız ve İngiliz diplomatlarından "Filistin'de uluslararası hukuka uyulması için" ülkelerine çağrı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İsrail cezaevlerinde 45 yıl geçiren Nail El-Bergusi, tahliyesinin ardından yaşadığı ağır koşulları ve sistematik işkence iddialarını paylaştı. Türkiye'ye sığınan Bergusi, ailesiyle buluşabilmek için yetkililerden yardım talep etti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KOSGEB aracılığıyla yürütülen Kapasite Geliştirme Destek Programı'nın yeni dönem başvurularının açıldığını duyurdu. Program kapsamında işletmelere 30 milyon TL'ye varan finansman ve kefalet imkanları sunuluyor.