Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul'da Şerife Gezer, iki yıl önce ayrıldığı Hakan Sayacı tarafından silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan, olay sonrası sığındığı iş yerinde yakalanarak gözaltına alındı.
İstanbul'un Şemsipaşa Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Şerife Gezer isimli kadın, eski erkek arkadaşı Hakan Sayacı tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yaklaşık on yıl süren ilişkilerinin ardından iki yıl önce ayrılan ikiliden Hakan Sayacı, yolda yürüyen Gezer'in önünü kesti.
Saldırı öncesinde babasını arayan Şerife Gezer'in, "Hakan önümü kesti, bana zarar verecek" diyerek yardım istediği öğrenildi. Kısa süre sonra gerçekleşen saldırıda göğsünden ve boynundan ağır yaralanan Gezer, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından kaçan ve bir iş yerine sığınarak intihar girişiminde bulunan Hakan Sayacı, polis ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Daha önce kasten yaralama suçundan kaydı olduğu tespit edilen şüpheli, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Şerife ölmeden önce babasını arayıp: “Hakan önümü kesti bana zarar verecek demiş”
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul Sultangazi'de laf atma tartışması sonucu çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili bir şüpheli teslim olurken, diğerini arama çalışmaları devam ediyor.