Eski eşini bıçaklayan saldırgan tutuklandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
edb5397c9e99e608b402b38ac7b21fd305d85bb3e6cabc9be804b00ae4f20893.webp

Adana'da eski eşini 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli tutuklandı. Saldırganın daha önce 8 kez uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dehşet verici bir olay yaşandı. 10 yıl önce boşandığı Ayşe Katırcı'nın evine giden Arif Tanrıkulu, eski eşini 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Katırcı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Saldırganın, olaydan önce eski eşine kefen gönderdiği ve "Sana mezar yeri aldım" şeklinde tehdit içerikli mesajlar attığı öne sürüldü. Tanrıkulu hakkında geçmişte uyguladığı şiddet nedeniyle 8 kez uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıktı. Saldırı sonrası bölgeden uzaklaşan şüpheli, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda Pozantı ilçesinde yakalandı.

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Tanrıkulu, konuşmak için gittiğini iddia ederek, "Öfke patlamasıyla saldırdım" şeklinde savunma yaptı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ise saldırganın soğukkanlı tavırlarını gözler önüne serdi.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Eski eşine kefen gönderip 8 yerinden bıçaklamıştı: Çıldırtan ifade

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Kınalıada Su Sporları Spor Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel dostluk yemeğinde, farklı kültür ve inanç temsilcileri bir araya geldi. Etkinlikte toplumsal barış ve birlikte yaşam kültürü vurgulandı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?