Eski Sevgilisini Öldüren Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
21de1cd241bec44969ab49dd346253ed7a06fe1921b324b49584940099284e2b.webp

Gaziosmanpaşa'da eski sevgili dehşeti yaşandı. Hakan Sayacı, kendisiyle konuşmak istemeyen Şerife Gezer'i silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polise teslim olan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Gaziosmanpaşa'da dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Hakan Sayacı isimli şahıs, yaklaşık 10 yıl süren ve 2 yıl önce sona eren gönül ilişkisi yaşadığı Şerife Gezer'in yolunu kesti. İddialara göre, Gezer'in konuşmak istememesi üzerine Sayacı öfkelenerek Gezer'i göğsünden ve boynundan silahla yaraladı. Olay sırasında bir iş yerine sığınan Gezer'i takip eden Sayacı, çevredekilerin müdahale etme çabalarına rağmen silahını ateşlemeye devam etti.

Ağır yaralanan Şerife Gezer, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüpheli Hakan Sayacı ise olayın ardından girdiği iş yerinde silahı başına dayayarak polisle pazarlık masasına oturdu. Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının ardından Sayacı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Şerife Gezer'in babası Ahmet Gezer, kızının eski sevgilisi Hakan Sayacı'nın peşini bırakmadığını ve olaydan kısa süre önce kızının kendisini arayarak tehdit edildiğini söylediğini belirtti. Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheli Hakan Sayacı, adliyeye sevk edildi. Sayacı'nın ilk beyanında, Gezer'in nişanlandığını öğrendiği ve konuşmak için gittiği, ancak Gezer'in konuşmak istememesi üzerine sinirlenip olayı gerçekleştirdiğini söylediği öne sürüldü.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Şerife’nin katili adliyeye sevk edildi: “Konuşmak istemeyince öfkelendim”

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, vakfın denetim raporlarında güvenilir bir kuruluş olduğunu vurguladı. Ezer, yapılan bağışların emanet olarak görüldüğünü ve hastalara ulaştırıldığını belirtti.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?