Neler yeni

Eskişehir'de Hava Durumu Nasıl? Önümüzdeki Günler Bizi Neler Bekliyor?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selamlar Eskişehirli arkadaşlar ve yolu Eskişehir'den geçenler! ☀️ Bugünlerde Eskişehir'in havası nasıl, önümüzdeki günler için bir plan yaparken nelere dikkat etmeliyiz diye merak edenler için güncel bilgileri derledim. Özellikle yaz aylarında sıcaklıklar nasıl seyredecek, yağış bekliyor muyuz, hep birlikte bakalım.

Hürriyet'in Meteoroloji raporlarına göre, 21 Temmuz 2026 Salı günü Eskişehir'de güneşli bir hava bekleniyor ve sıcaklık 31 derece olacak. Çarşamba günü (22 Temmuz 2026) parçalı bulutlu bir hava ile 32 dereceye çıkacak. Perşembe ve Cuma günleri de (23-24 Temmuz 2026) parçalı bulutlu bir seyir izleyecek ve sıcaklıklar sırasıyla 26 ve 25 derece olacak. Hafta sonuna doğru, yani 25 Temmuz 2026 Cumartesi günü ise hafif yağmurlu bir hava ve 22 derecelik bir sıcaklık öngörülüyor. Yani hafta sonu için dışarıda planı olanlar şemsiyelerini yanlarına almayı düşünebilirler. ☔

Geçmişe baktığımızda ise, 18 Mart 2025 Salı günü Eskişehir'de soğuk hava dalgası etkili olmuş ve yer yer sağanak yağışlar görülmüştü. O gün en düşük 1°C, en yüksek 10°C seviyelerinde seyreden sıcaklıklar, şu anki yaz dönemi tahminleriyle oldukça farklılık gösteriyor. Bu da bize Eskişehir'in mevsim geçişlerinde ne kadar değişken bir havaya sahip olabileceğini bir kez daha hatırlatıyor.

Eskişehir.Net gibi yerel kaynaklar da hava durumu bilgilerini düzenli olarak paylaşıyor. Nöbetçi eczanelerden trafik yoğunluğuna kadar birçok güncel bilgiyi bulabileceğiniz bu platformlar, şehirde yaşayanlar için önemli bir rehber niteliğinde. Özellikle plan yapmadan önce bu tür kaynaklara göz atmak, sürprizlerle karşılaşmamak adına faydalı olabilir.

Peki siz Eskişehir'in bu yazki hava durumunu nasıl buluyorsunuz? Önümüzdeki günler için hava tahminleri hakkında sizin yorumlarınız neler? Yaz planlarınızı hava durumuna göre nasıl şekillendiriyorsunuz? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?