Neler yeni

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na itilen kişi hastaneye kaldırıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
bcd6e5766edd135f17f2abbd528d7a900dc93f3c4e3f8fbb35d50242d7aa5aa4.webp

Eskişehir'de bir kişiyi Porsuk Çayı'na iten şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı. Sudan çıkarılan mağdur hastanede tedavi altına alındı.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde yaşanan olayda, Porsuk Çayı kenarında telefonla görüşen Okan K., arkasından yaklaşan bir şahsın saldırısına uğradı. Otopark görevlisi olduğu öğrenilen Murat Kocabaş, çevredekilere "Sizin için suya atıyorum" diye bağırdıktan sonra Okan K.'yi çaya itti.

Olayın ardından suda çırpınan Okan K., çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesiyle sudan çıkarıldı. Yarı baygın halde bulunan mağdur, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın hemen ardından gözaltına alınan Murat Kocabaş, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma süreci devam ediyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Porsuk Çayı kenarında kişiyi suya iten şüpheli tutuklandı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun'un Meclis'te kabul edilmesini değerlendirdi. Gürlek, düzenlemenin toplumsal huzur ve kardeşlik için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?