Neler yeni

Eskişehir'deki üniversiteler arasında iş birliği ziyareti

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ac2fe69406586b56bc3f92334d4a6ff8025674eabebd2c6c0b97f8b26d73979b.webp

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emine Gümüşsoy'u makamında ziyaret etti. Görüşmede akademik iş birliği ve ortak projeler ele alındı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Emine Gümüşsoy ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette, iki üniversite arasında yürütülebilecek ortak projeler ve akademik iş birliği imkanları üzerine kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret kapsamında Rektör Adıgüzel, Eğitimi Destekleme Vakfı aracılığıyla gerçekleştirilen bağışa ilişkin sertifikayı Rektör Gümüşsoy'a takdim etti. İki rektör, üniversitelerin şehir ve eğitim dünyasına katkılarını artıracak çalışmaların önemine dikkat çekti.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Adıgüzel'den ESOGÜ Rektörü Gümüşsoy'a ziyaret

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Fenerbahçe'nin genç golcüsü Sidiki Cherif, İngiltere Premier Lig ekibi Coventry City ile anlaştı. Oyuncu, yeni takımında forma giyeceği için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde seyir halindeki bir kamyonda başlayan yangın ormanlık alana ulaştı. Ekiplerin bölgedeki söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?