Neler yeni

Esra Dermancıoğlu Fransa'ya mı Yerleşti? Son Hali ve Lise İtirafları Gündemde!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Son zamanlarda ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu hakkında çeşitli haberler ve paylaşımlar gündeme geldi. Özellikle 'Siyah Kalp' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Dermancıoğlu'nun Türkiye'yi terk edip Fransa'ya yerleştiği yönündeki açıklamaları dikkat çekti. Katıldığı bir programda "Kapattım Türkiye'yi! Ev kalmadı burada hiçbir şey kalmadı" ifadelerini kullanan oyuncu, Fransa'da bir prodüksiyon şirketi kurduğunu ve elindeki bir hikayeyi hayata geçirmek için para toplayacağını belirtti. Bu gelişme, hayranları arasında merak uyandırdı ve oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açıp açmadığı konuşulmaya başlandı.

Dermancıoğlu'nun gündeme gelmesinin bir diğer nedeni ise sosyal medya paylaşımları oldu. Lise yıllarına dair yaptığı samimi bir itiraf, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Beğendiği çocukla yemeğe çıktığında burnunu yandan görmesin diye tüm yemek boyunca camdan dışarı baktığını söyleyen oyuncu, "Ne lüzumsuz bunalımlara girmişim" sözleriyle gençlik yıllarındaki anısını paylaştı. Bu itiraf, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişinin kendi gençlik anılarını hatırlamasına neden oldu.

Ayrıca, 57 yaşındaki oyuncunun son hali de sosyal medyada çok konuşuldu. Verdiği kilolar sonrası yaşadığı değişim, takipçilerinin dikkatini çekti. İğne ipliğe dönen Dermancıoğlu'nun yeni görüntülerine çok sayıda yorum yapıldı. Bu fiziksel değişim, oyuncunun hayranları arasında hem şaşkınlık hem de beğeniyle karşılandı.

Esra Dermancıoğlu'nun Türkiye'den ayrılması, lise itirafı ve son hali hakkındaki bu gelişmeler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyuncunun Fransa'daki yeni projesi başarılı olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?