Neler yeni

Esra Erol'da Neler Oluyor? Gündem Yaratan Olaylar ve Tartışmalar!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Esra Erol'un sunduğu programlar son dönemde yine çok konuşuluyor. Özellikle 'Esra Erol'da' programında yaşananlar, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 'Var Mısın Yok Musun' yarışmasında altın borcunu ödemek için katılan Hakan Temiz'in bankanın 260 bin TL'lik teklifini kabul etmesi ve sonrasında milyonluk fırsatı kaçırması stüdyoda büyük şaşkınlık yarattı. Bu durum, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Programın gündem yaratan bir diğer olayı ise 3 günde evlenen Damla ve Serkan Barış çiftinin yaşadıklarıydı. Şiddet iddialarıyla programa gelen çiftin barışma anları oldukça ilginçti. Serkan'ın özür dilemesi üzerine Damla'nın lüks ev, araba, otelde parti ve hatta '85 kiloyum, 85 kilo altın isterim' diyerek kredi çekilmesini istemesi, annesiyle görüşmemesi şartını koşması ve damadın tüm bu talepleri diz çökerek kabul etmesi izleyicileri hayrete düşürdü. Bu pazarlık, gündüz kuşağı programları arasında en şoke edici anlardan biri olarak kayıtlara geçti.

Son zamanlarda programda yaşanan diğer dikkat çekici olaylar arasında, eşinden boşanmak için programa katılan Aleyna'nın tesettürünü çıkarması ve yeni halinin sosyal medyada şaşkınlık yaratması yer alıyor. Ayrıca, 15 Haziran'da iki çocuğuyla eşini bırakarak kayıplara karışan Didem'in bulunması ve canlı yayında 'Kocamdan psikolojik şiddet görüyordum. Şimdi başka bir şehirde yaşıyorum ve onunla muhatap olmak istemiyorum' demesi de stüdyoda şok etkisi yarattı. Bu tür olaylar, programın sürekli olarak gündemde kalmasını sağlıyor.

Esra Erol'un kariyerine bakıldığında, Flash TV'deki 'Dest-i İzdivaç' ile başlayan ve sonrasında Star TV'de 'Esra Erol’la İzdivaç' ile devam eden evlilik programları, onu televizyon yıldızı yaptı. Şimdilerde ise ATV'de 'Esra Erol’da Evlen Benimle' programını sunuyor. Programın içeriği, zaman zaman RTÜK'ün de dikkatini çekiyor ve çeşitli tartışmalara yol açıyor. Tüm bu gelişmeler, Esra Erol'u ve programını sürekli olarak konuşulan bir konu haline getiriyor.

Siz bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Esra Erol'da yaşananlar sizce neden bu kadar ilgi çekiyor ve programın bu denli popüler olmasının sırrı ne olabilir? 🤔

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?