Fadik Sevin Atasoy Japonya'da samuraylık eğitimi alıyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
b2405d882b666a8357fa77869efddec3828673ba104d38679e48cc25e940b282.webp

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Japonya'da kadınlara yönelik açılan samuraylık okuluna kabul edilen ilk isimler arasında yer aldı. Atasoy, eğitim sürecini ve samuray geleneğinin değerlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Japonya'da kadınlara özel olarak kurulan samuraylık okuluna kabul edilen oyuncu Fadik Sevin Atasoy, eğitim sürecine dair deneyimlerini takipçileriyle paylaşıyor. Tarihte ilk kez kadınlara yönelik düzenlenen bu özel eğitim programına seçilen ilk öğrenciler arasında yer almanın gururunu yaşadığını belirten Atasoy, samuray geleneğinin temelinde saldırganlıktan ziyade cesaret, sadakat ve öz disiplin gibi değerlerin yattığını vurguladı.

Tsushima Adası'ndaki okulda eğitimine devam eden oyuncu, bu sürece dahil olma hikayesini daha önceki açıklamalarında detaylandırmıştı. Başvuru sürecinin ardından mülakatları başarıyla geçen Atasoy, geçmişte aldığı dört yıllık eskrim eğitimi, Muay Thai tecrübesi ve sertifikalı yoga eğitmenliği gibi donanımlarının seçim aşamasında belirleyici olduğunu ifade etti. Ayrıca okulun kabul şartları arasında yer alan İngilizce dil yeterliliği de oyuncunun sürece dahil olmasında önemli bir rol oynadı.

Samuraylık geleneğinin baskı altında sükûneti koruma prensibine dikkat çeken Atasoy, sosyal medya paylaşımlarıyla bu kadim disiplinin modern dünyadaki yansımalarını takipçilerine aktarmaya devam ediyor. Japon tarihinde savaşçı kimlikleri ve bağlılıklarıyla tanınan samuray sınıfının değerlerini öğrenen oyuncu, eğitimini Japonya'da sürdürüyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Gökhan Özen, Naz Canbaz ile dünyaevine girdiğini duyurdu. Sanatçı, düğün bütçesini depremzede bir aileye destek olmak için kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, bir televizyon programında ailesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Üç çocuğu için yazdığı mektupları sakladığını ve Umrede edilen duaların kabul olduğunu söyledi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?