Farah Zeynep Abdullah'tan Ahbap Soruşturmasına İlişkin İfade

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
110a46c0104ced84791dca0f0e62a682699eb0ed51dd06228a3fc795a4bd19f0.webp

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tanık olarak ifade verdi. Deprem döneminde dernekle bir bağı olmadığını belirten Abdullah, ortaya atılan iddiaların üzücü olduğunu ifade etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma süreci devam ediyor. Bu kapsamda, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah 10 Ağustos 2026 tarihinde savcılığa giderek tanık sıfatıyla ifade verdi.

İfadesinde, soruşturma sürecini başlangıçta medya aracılığıyla takip ettiğini belirten Abdullah, savcılığa bizzat başvurduktan sonra kamuoyuna yansıyanlardan çok daha derin ve büyük sorunlar olduğunu öğrendiğini dile getirdi. Bu durumun kendisinde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını vurgulayan oyuncu, deprem dönemindeki faaliyetlerine ilişkin detayları paylaştı.

Farah Zeynep Abdullah, deprem felaketinin ardından Ahbap Derneği'nin yürüttüğü çalışmalarda herhangi bir görev almadığını ve dernekle koordineli bir faaliyet yürütmediğini açıkça ifade etti. Bağış kampanyalarına o dönemde de mesafeli yaklaştığını belirten Abdullah, yardım çalışmalarını şahsi çabalarıyla ve doğrudan depremzedelere ulaşarak gerçekleştirdiğini belirtti. Sadece Babala TV bünyesinde telefon görüşmeleri yaparak koordinasyona katkı sağladığını belirten oyuncu, bu çabalarının tamamen iyi niyetli olduğunu kaydetti.

İfadesinin sonunda depremzedeler için toplanan bağışlara değinen Abdullah, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını görmenin kendisini mutlu edeceğini ancak mevcut iddiaların tam tersini işaret ettiğini belirtti. Abdullah, "Durumun tam aksi olduğunu görmek benim için üzücüdür" ifadelerini kullanarak konuya dair duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyası üzerindeki incelemeler titizlikle sürdürülüyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Farah Zeynep Abdullah Ahbap Soruşturmasında İfade Verdi: İddiaları Görmek Benim İçin Üzücü

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?