Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Fatih Anadolu Lisesi personeli, yeni eğitim yılı öncesinde okulun bakım ve onarımını kendi imkanlarıyla gerçekleştiriyor. Ek maliyet oluşturmadan yürütülen çalışmalarla daha iyi bir eğitim ortamı hedefleniyor.
Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanan Fatih Anadolu Lisesi'nde, okul yönetimi ve personel örnek bir dayanışma sergiliyor. Okulun fiziki şartlarını iyileştirmek amacıyla başlatılan bakım ve onarım çalışmaları, genel bütçeye herhangi bir ek maliyet yüklemeden tamamen kurumun kendi imkanları ve çalışanların emeğiyle yürütülüyor.
Yaz tatili boyunca devam eden süreçte okulun çeşitli birimlerinde küçük çaplı inşaat ve tadilat işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalara okul idarecilerinden memurlara ve diğer personele kadar herkes aktif destek veriyor. Okul yönetimi, bu özverili çabayı "Okulumuz bizim" diyerek takdirle karşılıyor.
Yapılan bu iyileştirmelerle öğrencilere daha temiz, düzenli ve kullanışlı bir eğitim ortamı sunulması amaçlanıyor. Okul yönetimi, yürütülen tüm tadilat ve onarım faaliyetlerinin yeni eğitim-öğretim yılı zili çalmadan önce tamamlanacağını belirtti. Personelin kendi elleriyle gerçekleştirdiği bu yenileme süreci, okulun genel ihtiyaçlarının karşılanmasında dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Fatih Anadolu Lisesi’nde okulun bakım ve onarımı personelin emeğiyle yapılıyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kayseri'nin Akçakaya mahallesinde yürütülen Türk Dünyası Evi projesinde sona gelindi. Kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapması planlanan merkez, bölgenin tarihi dokusunu ön plana çıkaracak.