Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ferencvaros mağlubiyeti sonrası istifa eden Fatih Tekke, yönetimin talebi üzerine görevine döndü. Deneyimli teknik adam, takımın akşam antrenmanında yer alarak çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Ferencvaros'a deplasmanda 4-0 mağlup olan Trabzonspor, Avrupa kupalarına veda ederek yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam etme kararı aldı. Karşılaşmanın hemen ardından bordo-mavili ekibin teknik direktörü Fatih Tekke, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu gelişme kulüp içerisinde hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.
Gece boyunca süren yoğun görüşmelerin ardından Trabzonspor yönetimi, Fatih Tekke'nin istifa kararını kabul etmeme yönünde bir tutum sergiledi. Yönetim kanadının yanı sıra futbolcular da deneyimli teknik adama destek vererek takımın birlik mesajı vermesini sağladı. Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas, sosyal medya üzerinden Tekke'ye olan güvenini ifade eden bir paylaşımda bulundu.
Yaşanan bu süreçlerin ardından gözler bugün gerçekleştirilen antrenmana çevrildi. İstifası yönetim tarafından reddedilen Fatih Tekke, akşam saatlerinde yapılan idmanda takımın başında sahaya çıktı. Böylece teknik adam, bordo-mavili ekipteki görevine kaldığı yerden devam etmiş oldu. Trabzonspor camiası, yaşanan bu krizin ardından yeniden lig ve Avrupa hedeflerine odaklanarak çalışmalarını sürdürüyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Ferencvaros karşısında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Ruslan Malinovskyi, yaşananların bir kaza olduğunu ifade etti. Trabzonspor, Avrupa Ligi'ne veda ederek yoluna Konferans Ligi'nde devam etme kararı aldı.
Trabzon merkezli Bordo Mavi isimli yük gemisi Rusya açıklarında drone saldırısına hedef oldu. Geminin yardımına giden tekne de saldırıdan etkilendi.