Neler yeni

Fatih Tekke'den Trabzonspor'da devam kararı: Güveni karşılıksız bırakamazdım

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
df5830e682fd6eed29e2f1da341c49ff9b9595c56f2004e64b0726bc9de09597.webp

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, istifa kararından vazgeçme sürecini ve takımın son durumunu değerlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı, yönetimin desteğinin kararında etkili olduğunu vurguladı.

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında Amedspor deplasmanına çıkan Trabzonspor'da teknik direktör Fatih Tekke, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde yaşanan istifa süreciyle ilgili konuşan Tekke, kararın tamamen sorumluluk bilinciyle alındığını ifade etti. Görevine devam etme kararının arkasında ise kulüp yönetimi ve başkanın kendisine duyduğu güvenin yattığını belirten deneyimli teknik adam, "O güveni karşılıksız bırakamazdım" ifadelerini kullandı.

Takımın içinde bulunduğu zorlu süreci değerlendiren Tekke, odak noktalarının tamamen saha sonuçları olduğunu vurguladı. Taraftarların beklediği agresif ve mücadeleci futbolu sahaya yansıtmak istediklerini belirten teknik direktör, oyuncu grubunun reaksiyonuna güvendiğini dile getirdi. Büyük camialarda zaman zaman benzer sıkıntıların yaşanabileceğini hatırlatan Tekke, taraftarın güvenini yeniden kazanmak için sahada sergileyecekleri performansın kritik olduğunu belirtti.

Kadro tercihleri hakkında da bilgi veren Fatih Tekke, orta sahada yaşanan sakatlık sorunlarına değindi. Ruslan'ın son antrenmanda dizine aldığı darbe nedeniyle riske edilmediğini açıklayan Tekke, oyuncunun durumunun Gençlerbirliği maçında netleşeceğini belirtti. Öte yandan, takıma yeni katılan Fabinho'nun fiziksel durumunun iyi olduğunu ifade eden teknik adam, oyuncunun Amedspor karşısında ilk 11'de sahaya çıktığını duyurdu. Tekke, yaşanan zorlukların takımı daha güçlü kılacağını ve bu maçın bir başlangıç olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Fatih Tekke’den istifa kararına dair çarpıcı sözler! “O güveni karşılıksız bırakamazdım”

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İzmir'de bazı okulların taşınma kararı veliler tarafından protesto edildi. Veliler, kapasite yetersizliği nedeniyle eğitim kalitesinin düşeceğinden endişe ediyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?