Neler yeni

Fatih'teki cinayetin şüphelileri Didim'de yakalandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
8308c5bf791faff8ce92249fe151fd7c19b3af3338e98cf26bccfe54024b795f.webp

İstanbul Fatih'te bir iş adamını öldüren dört şüpheli, Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Zanlıların cinayet talimatını sosyal medya üzerinden aldıkları ortaya çıktı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde 28 Temmuz tarihinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu Iraklı iş adamı Şorş Jafer T. yaşamını yitirdi. Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını ve teknik verileri inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Yapılan titiz çalışmalar neticesinde, cinayet şüphelilerinin Aydın'ın Didim ilçesine kaçtıkları ve buradan yurt dışına çıkma hazırlığı yaptıkları tespit edildi. 7 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen operasyonla B.T., Y.G., Z.K. ve A.A. isimli dört kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında cinayetin detayları da gün yüzüne çıktı. Ekipler, A.A.'nın cinayeti koordine ettiğini, B.T.'nin silahı kullandığını, Y.G.'nin olay yerinde bulunduğunu ve Z.K.'nin ise şüphelilere lojistik destek sağladığını belirledi. Şüphelilerin ifadelerinde, cinayet talimatını sosyal medya üzerinden aldıklarını belirttikleri öğrenildi. Zanlılara bu eylemi gerçekleştirmeleri karşılığında bir miktar para, yurt dışına kaçış imkanı ve yurt dışında iş sözü verildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Fatih'te Iraklı iş adamı silahlı saldırıda ölmüştü: Failler yurt dışına kaçma hazırlığında yakalandı! Kanlı infazda sosyal medya talimatı...

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Mevsim değişiklikleri cilt bariyerinin zayıflamasına neden olabilir. Doğal maskeler ve toniklerle cildi güçlendirmek mümkündür.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?