Neler yeni

Fenerbahçe otobüsüne saldırı soruşturmasında bir tutuklama

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
3c691c4633067b0ec7c14134e7a986b8bfdc703b6de078dd7c08b943716d569f.webp

Fenerbahçe futbol takımına yönelik 2015 yılındaki silahlı saldırı soruşturmasında gözaltına alınan dört şüpheliden biri tutuklandı. Diğer üç şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımını taşıyan otobüse 4 Nisan 2015 tarihinde Trabzon'un Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Yeni HTS kayıtları ve baz istasyonu verilerinin incelenmesi sonucunda dört gün önce gözaltına alınan dört şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Trabzon Adliyesi'ne sevk edildi.

Nöbetçi savcılıkta ifadeleri alınan şüpheliler, kasten öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda şüphelilerden Y.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler H.H., E.A. ve Ö.E. hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulanmasına karar verildi. Başsavcılığın, adli kontrol kararlarına karşı itirazda bulunacağı belirtildi. 2015 yılından bu yana kamuoyunun gündeminde olan saldırıya dair yürütülen hukuki süreç, yeni deliller ışığında titizlikle takip ediliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Fenerbahçe otobüsü saldırısında yeni gelişme: 1 şüpheli tutuklandı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji bağımsızlığı hedeflerini ve yeni petrol arama projelerini açıkladı. Diyarbakır'daki yeni sahaların Gabar'dan daha yüksek bir üretim potansiyeli taşıdığı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim kurumlarındaki yönetici görevlendirme sürecine dair takvimi duyurdu. Süreç, Ağustos ayındaki başvurularla başlayıp Eylül sonunda görev başlangıcıyla tamamlanacak.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?