Neler yeni

Fenerbahçe'de Lukaku operasyonu için geri sayım

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
f03714caaaa2591e17dc009d7fef097a0d14cc94ba5185d07389d1b71140378f.webp

Fenerbahçe, Napoli forması giyen Romelu Lukaku ile anlaşmaya vardı ve transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip, Lukaku'nun yanı sıra Feyenoord'un golcüsü Ayase Ueda ile de temaslarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli yönetim, Napoli'de forma giyen Belçikalı yıldız Romelu Lukaku ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 33 yaşındaki tecrübeli golcünün, İtalyan kulübünde kazandığı yıllık 7.6 milyon Euro'luk net ücreti Fenerbahçe'de de almayı kabul ettiği belirtildi.

Transferin önündeki son pürüzlerin giderilmesi için taraflar arasında yoğun bir görüşme trafiği yaşanıyor. Napoli yönetimi, oyuncunun bonservisi için 10 milyon Euro talep etse de, Fenerbahçe'nin bu rakamı 5-6 milyon Euro seviyelerine çekerek transferi 24 saat içerisinde noktalaması bekleniyor. İtalyan basını, tarafların el sıkışmaya çok yakın olduğunu vurguluyor.

Öte yandan Fenerbahçe'nin forvet hattı için alternatif arayışları da devam ediyor. Hollanda basınında yer alan haberlere göre, sarı-lacivertli kulüp Feyenoord'un Japon golcüsü Ayase Ueda ile de yakından ilgileniyor. 27 yaşındaki oyuncu için 20 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yapıldığı ve Feyenoord yönetiminin bu öneriyi değerlendirmeye aldığı ifade ediliyor. Geçtiğimiz sezon 40 resmi maçta 26 gol kaydeden Ueda, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki önemli isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Yönetim, her iki transfer sürecini de titizlikle yürüterek teknik heyetin talepleri doğrultusunda kadroyu güçlendirmeyi hedefliyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trabzonspor, Muhammed Salah'ın eski takım arkadaşı Darwin Nunez'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili yönetim, transferi Kasımpaşa maçına yetiştirmeyi planlıyor.

Galatasaray taraftarları, transfer dönemindeki sessizlik nedeniyle yönetime tepki gösterdi. Başkan Dursun Özbek ve yönetim, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?