Neler yeni

Fenerbahçe'den Lukaku Hamlesi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
1f589972ea6e7dd141430befcd59935f3e95b32a587711a2d08a7532cb7dc2c4.webp

Fenerbahçe, Belçikalı golcü Romelu Lukaku'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Kulüp ayrıca Nathan Ake ve Mason Greenwood transferlerini de duyurdu.

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Futbol Direktörü Oğuz Çetin, Belçikalı santrfor Romelu Lukaku'nun transferinin tamamlandığını kamuoyuna duyurdu.

Sarı-lacivertli ekip, kadrosunu genişletme hedefi doğrultusunda sadece Lukaku ile sınırlı kalmadı. Yönetim, Nathan Ake ve Mason Greenwood gibi isimlerle de anlaşmaya vararak yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurdu. Fenerbahçe'nin bu hamleleri, taraftarlar arasında büyük bir heyecanla karşılandı. Kulüp, yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte şampiyonluk hedefine odaklanmış durumda.

2 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin Bunia kentinde etkili olan ebola salgını, günlük yaşamı durma noktasına getirdi. Hastalığın tedavisi veya aşısı bulunmaması nedeniyle yetkililer önlemleri sıkılaştırıyor.

12 Ağustos 2026 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım başladı. 542 milyon lirayı aşan büyük ikramiye tutarı devretmiş durumda.

12 Ağustos 2026 tarihli Şans Topu çekilişi için geri sayım başladı. Büyük ikramiye tutarı ise yaklaşık 3 milyon TL olarak belirlendi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?