- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 4,932
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaşacağı Olimpik Lyon maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Yeni transfer Romelu Lukaku'nun yer almadığı listede sakatlığı bulunan oyuncular da bulunmuyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fransa temsilcisi Olimpik Lyon ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe, turnuva için gerekli kadro bildirimini gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli ekibin UEFA'ya sunduğu listede dikkat çeken eksikler yaşandı.
Kulüp tarafından yapılan bildirimde, sakatlıkları devam eden Jayden Oosterwolde ve Anthony Musaba kadroya dahil edilmedi. Ayrıca taraftarların merakla beklediği yeni transfer Romelu Lukaku da UEFA listesinde kendisine yer bulamadı. Teknik heyetin, maçın başlamasına 24 saat kalana kadar kadroya iki yeni oyuncu daha ekleme hakkı bulunuyor.
Fenerbahçe'nin geniş kadrosunda Ederson, Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Nathan Ake, Milan Skriniar, N'Golo Kante, Anderson Talisca, Kerem Aktürkoğlu, Marco Asensio ve Vedat Muriç gibi önemli isimler yer alıyor. Sarı-lacivertli ekip, Olimpik Lyon ile ilk müsabakayı 18 Ağustos tarihinde kendi sahasında oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 26 Ağustos'ta Fransa'da gerçekleştirilecek. Bu turu başarıyla geçen taraf, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına katılmaya hak kazanacak.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Deneyimli İtalyan golcü Ciro Immobile, 36 yaşında aktif futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Kariyerinde birçok önemli kulüpte forma giyen oyuncu, fiziksel durumu ve ailesine odaklanma kararı nedeniyle sahalara veda etti.
Gaziantep FK, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını bitirdi. Yeni transfer Halil Dervişoğlu da takımla ilk çalışmasına çıktı.