Neler yeni

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Rakibi Belli Oldu: Sturm Graz!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakibi Avusturya temsilcisi Sturm Graz oldu! Sturm Graz, Hearts deplasmanında 2-0 kazanarak ilk maçtaki 4-0'lık avantajını korudu ve adını bir üst tura yazdırdı. Bu sonuçla birlikte, Fenerbahçe Gornik Zabrze engelini aşarsa, Şampiyonlar Ligi'nde Sturm Graz ile karşılaşacak. Maçlar 4-5 Ağustos'ta başlayacak.

Sturm Graz nasıl bir takım diye merak edenler için biraz bilgi vereyim. Avusturya temsilcisinin yaş ortalaması 22 civarında ve kadrosu genellikle potansiyel vadeden genç oyunculardan oluşuyor. Geçen sezon skor üretme konusunda bazı sıkıntılar yaşamışlar ancak teknik direktör Fabio Ingolitsch, çift 6'lı 4-4-2 düzeni ve orta sahalara verdiği üretim göreviyle bu sorunu aşmış. Yeni taktikleriyle çıktıkları son 3 maçta 9 gol atıp hiç gol yemeden kazanmaları dikkat çekici. Yani sürpriz performanslara açık bir takım diyebiliriz.

Bu eşleşmenin ikinci ayağında Sturm Graz ile Fenerbahçe arasındaki maçı İspanyol hakem Alejandro José Hernández Hernández yönetecek. Maç Avusturya'nın Graz şehrindeki Stadion Graz Liebenau'da oynanacak. Hakem ekibinde yardımcı hakemler José Enrique Naranjo Pérez ve Marcos Cerdán Aguilar, dördüncü hakem Alejandro Quintero González, VAR hakemi César Soto Grado ve AVAR hakemi Valentín Gómez yer alacak.

Sizce Fenerbahçe bu eşleşmede turu geçebilir mi? Sturm Graz'ın genç ve dinamik yapısı Fenerbahçe için bir tehdit oluşturur mu? Yorumlarda görüşlerinizi bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?