Fenerbahçe'nin yeni sezon başlangıcı ve lig karnesi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
056059f8a71a6b466dfab028b6a73f72e250d5382d66be74c3e272ce2b25a659.webp

Fenerbahçe, 2026-2027 sezonuna Gençlerbirliği deplasmanıyla giriş yapacak. Sarı-lacivertli ekibin lig tarihindeki en sık karşılaştığı rakibi ise Beşiktaş oldu.

Fenerbahçe, 2026-2027 Trendyol Süper Lig sezonuna deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği mücadelesiyle merhaba diyecek. Yeni sezona zorlu bir dış saha karşılaşmasıyla başlayacak olan sarı-lacivertli ekip, lig tarihindeki istatistikleriyle de dikkat çekiyor.

Kulüp kayıtlarına göre Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar en fazla sayıda maça Beşiktaş karşısında çıktı. İki köklü kulüp arasındaki rekabet, Fenerbahçe'nin lig geçmişindeki en yoğun eşleşme olarak kayıtlarda yer alıyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki takımlara karşı karnesi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Tarım Bakanlığı verilerine göre, yılın ilk yarısında üreticilere 106 milyar liranın üzerinde kaynak aktarıldı. Desteklerin büyük bölümü bitkisel üretim alanına yönlendirildi.

Eskişehir'den havalanan bir F-16 eğitim uçağı Yalova'da düştü. Pilotun sağ kurtulduğu kazaya dair yeni görüntüler paylaşıldı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?