SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal Oldu
İstanbul - Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Futbol Takımı'nda beklenen teknik direktörlük koltuğu için resmi açıklama geldi. Kulüp, tecrübeli teknik adam İsmail Kartal ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Kartal, dördüncü kez sarı-lacivertli ekibin başında görev alacak.
Yapılan açıklamaya göre, İsmail Kartal'ın teknik ekibinde önemli bir isim de yer alacak. Fenerbahçe'nin eski başarılı futbolcularından Hollandalı Dirk Kuyt, Kartal'ın birinci yardımcısı olarak görev yapacak. Bu ikilinin, önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin sportif hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynaması bekleniyor.
İsmail Kartal, göreve gelmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada duygusal anlar yaşadığını ifade etti. Kartal, "Tekrar yuvaya dönmek beni çok mutlu etti. Çok duygulu, çok mutluyum. Dördüncü kez geliyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağıma şimdiden söz veriyorum" ifadelerini kullanarak kulübe olan bağlılığını ve yeni dönemdeki kararlılığını vurguladı. Bu atama ile Fenerbahçe, yeni sezon öncesi teknik kadro yapılanmasını tamamlamış oldu.