Neler yeni

Fenomenlerin Kendi Markalarını Kurması (Kozmetik, Giyim) Ticari Başarı mı?

Patlamış Mısır

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
eglence.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Belli bir takipçi kitlesine ulaşan her fenomenin hemen ardından kendi makyaj malzemesi, şampuan veya tekstil markasını kurup 'Arkadaşlar kendi ürettiğim ürünü satıyorum' diye piyasaya çıkması son yılların en büyük dijital ticaret trendi.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Bu durum genellikle gerçek bir üretim ve ar-ge başarısı değil; fason üretim yapan fabrikalardan alınan standart ürünlerin üzerine sadece fenomenin adının basılarak (Private Label) takipçi kitlesine fahiş fiyatlarla satılması stratejisidir. Güvenilirlik ciddi oranda tartışmalı.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Bir kozmetik veya sağlık ürünü alacaksanız, sırf sevdiğiniz bir fenomen kurdu diye o markayı tercih etmeyin; laboratuvar onaylarına, dermatolojik testlerine ve köklü geçmişine bakın.
• Fenomenler ise takipçilerinin kendilerine duyduğu güveni suiistimal etmemeli, kalitesiz fason ürünleri devasa reklam oyunlarıyla piyasaya sürmekten kaçınmalıdır.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; daha önce herhangi bir sosyal medya fenomeninin kendi adıyla çıkardığı bir ürünü (parfüm, giyim, kozmetik) satın alıp denediniz mi? Deneyimleriniz neler?

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?